CINE SUNTEM?

În calitate de pionier în România în tehnologia utilizării energiei verzi, regenerabile (pompe de căldură, energie geotermală) suntem ferm dedicați să asigurăm clienților noștri soluții de eficiență maximă pentru ventilația cu recuperarea căldurii, pentru orice tip de clădire. Suntem o companie inovativă solidă, înființată în 1997, cu o vastă experiență acumulată în peste 24 ani pe piața instalațiilor de încălzire-climatizare-ventilare cu utilizarea energiei regenerabile.

Produse de înaltă eficiență

Performanță certificată pentru maximizarea recuperării energiei și căldurii cu o rentabilitate rapidă a investițiilor.

Expertiză tehnică

Avem cunoștințe tehnice și soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Asigurăm montajul prin personal propriu specializat sau prin distribuitori.

calitatea

La TermoLuft calitatea începe cu produsul livrat, dar se reflectă în garanția și durata lungă de viață a produselor, definind întregul lanț valoric: de la proiectare, selectarea echipamentelor, implementarea proiectării.

îmbunătățirea calității vieții

Concentrat pe nevoile clientului de a respira un aer curat,TermoLuft asigură o operare silențioasă a echipamentelor, iar prin tehnologii Smart Home, mai mult confort pentru utilizator în condițiile unei eficiențe energetice ridicate.

misiunea

Soluții sustenabile de ventilație cu recuperarea energiei,  care ajută lumea să devină ecologică și eficientă din punct de vedere energetic pentru un viitor sustenabil și durabil.

viziunea

Să fim lideri în tranziția către o lume durabilă, integrând soluții eficiente energetic de recuperare a caldurii pentru sistemele de ventilare.